2012 m. kovo 12 d., pirmadienis

The Fly (1958)

1958-ųjų "Musė" pastatytas remiantis istorija, pasirodžiusia "Playboy" žurnalo 1957-ųjų metų birželio numeryje. Tai pelningiausias 1958-aisias išleistas Fox kompanijos filmas.Viena pagrindinių aktorių Patricija Ovens iš tikrųjų paniškai bijojo vabzdžių. Filmas 1986-aisiais tai pat buvo perdarytas režisieriaus Deivido Kronenbergo.

Moteris nužudo savo vyrą suknežindama jo galvą ir ranką hidrauliniu presu . Kaltę ji pripažįsta, tačiau neprasitaria, kodėl tai padarė. Visi mano, kad moteris yra išprotėjusi, o įtarimus dar labiau skatina tai, jog ji kaip apsėsta ieško musės balta galva.

Turbūt nėra reikalo plėstis, manau, daugelis girdėjo "Musės" istoriją ir žino, jog tai keista, tačiau puikiai pasisekusi idėja. "Musė" tikrai yra vienas geriausių ir nuostabiausių visų laikų siaubo filmų. Garso takelis - nieko naujo, kai kurių aktorių vaidyba vidutiniška, efektai SUPER!

Tai filmas, kurį rekomenduoju visiems. Nesvarbu, ar matėte naujesniąją versiją ar nematėte jokios, nesvarbu, ar išvis mėgstate siaubo filmus - tai filmas, kurį turi pamatyti visi.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Paieška