2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

The Walking Dead (1936)

The Walking Dead, pavadinimas turbūt daugeliui labiau pažįstamas iš neperseniausiai pasirodžiusio serialo.
Filmo istorija tokia: Niekuo dėtas muzikantas Džonas Elmanas yra pakišamas už žmogžudystę, ir nuteisiamas mirties bausme. Mirties bausmės vakarą porelė žinanti, kad jis nekaltas įveikia dėl visko kaltos mafijos baimę, ir nusprendžia liudyti už Džoną tačiau to padaryti nespėja, bet tai (kaip manau suprantate iš filmo pavadinimo) tik istorijos pradžia...

Neabejotinai vienas baisiausių mano matytų filmų, prisimenant kai kurias scenas dar dabar šiurpas krečia. Greit praeinantis ir be galo įdomus kūrinys, visa laika (nors žiūriu jau kokį penktą kartą) sedėjau prilipęs prie monitoriaus, puikus siužetas kurį tikrai būtų galima ekranizuoti ir šiais laikais moderniam stiliuje, bei nepriekaištinga vaidyba, yra tai kas mane priverčia grįžti prie šio filmo kas maždaug puse metų. Efektų filme beveik nėra, aišku išskyrus laboratorijos sceną, garso takelis neišsiskiriantis, vadyba gera.

Tikrai labai geras filmas kuris įtraukia ir neleidžia. Šį kūrinį rekomenduoju visiems iki vieno, ir esu užtikrintas, kad jei ir nepatiks, nusivylę nebūsit. :) Treilerio nerandu, nes beveik vien serialą meta, taip kad teks pasidomet patiems :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Paieška